Η εκπαίδευση κοινωνικών φορέων και προστασία δικαιωμάτων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες είναι ένα θέμα επίκαιρο, στα πλαίσια του οποίου ο οργανισμός CARDET σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων INNOVADE LI διοργανώνει ένα ακόμα εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Προστασία δικαιωμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων: Πρόσφυγες, μετανάστες, Ρομά». Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Μεσογειακό Δίκτυο Μετανάστευσης».

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα δικαιώματα των προσφύγων, μεταναστών και Ρομά, καθώς επίσης θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το μεταναστευτικό στην Κύπρο μέσα από τις δράσεις του ΜΔΜ.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Θα προσφερθεί επίσης δωρεάν γεύμα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 25864107 μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Σας περιμένουμε!

Προστασία δικαιωμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων: Πρόσφυγες, μετανάστες, Ρομά