mmn-invitation-to-workshop

Εάν είσαι εκπαιδευτικός προδημοτικής, δημοτικής ή δευτεροβάθμιας εκπαιδευτικής βαθμίδας, μην χάσεις την ευκαιρία να ενισχύσεις την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη, με βάση τα θεωρητικά υπόβαθρα της Ψυχικής Ανθεκτικότητας (Resilience), της Επικοινωνίας (Effective Communication) και του Νοήματος (Μeaning).

Οι τρεις προαναφερθείσες έννοιες, ενισχύουν την προσωπική ενδυνάμωση και την αποτελεσματικότητά ενός εκπαιδευτικού στον σύγχρονο απαιτητικό του ρόλου, με πληθυσμούς που χρειάζονται ισότιμη, αλλά μια πιο ιδιαίτερη προσέγγιση, όπως είναι ο μεταναστευτικός πληθυσμός.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων Τράπεζας Κύπρου (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ, 221 -223, Πολιτικό και Εκπαιδευτικό ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου), από τις 9:00 - 14:00. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.
Σας περιμένουμε!